Over Ella

Over Ella

Mag ik mij voorstellen…

Mijn naam is Ella Klimowicz en ik ben 35 jaar oud. Ik woon vanaf 2008 in Nederland samen met mijn partner in Harderwijk. Sinds 2020 ben ik gediplomeerd kraamverzorgende. Mijn opleiding volgde ik op het Deltion College in Zwolle. Inmiddels heb ik veel mooie ervaringen op mogen doen bij een grote kraamzorgorganisatie.

In 2023 ben ik als zelfstandige gestart om zo meer passende zorg te kunnen geven. Ik vind het namelijk belangrijk dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt tijdens jouw kraamtijd. Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het kenniscentrum kraamzorg (KCKZ) en volg jaarlijks meerdere bijscholingen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorg ik dat mijn kennis steeds op peil blijft.

Mijn motivering om kraamverzorgende te zijn

Als kraamverzorgende vind ik het bijzonder om je bij te staan in deze periode van nieuw leven. Om je zo goed mogelijk te helpen en een beetje extra te verwennen. Ik vind hierin open communicatie erg belangrijk en zorg graag voor een gezellige sfeer.

Elke (gezins)situatie is anders en ik kijk goed naar waar jouw behoeftes liggen. Word je bijvoorbeeld voor het eerst moeder, dan geef ik je graag meer voorlichting, tips en adviezen. Heb je al één of meerdere kinderen op de wereld gezet, dan heb je er misschien juist meer behoefte aan dat ik voor hen zorg zodat jij je op de baby en jezelf kunt focussen.

Het kan ook voorkomen dat jouw situatie helemaal anders is, bijvoorbeeld door medische complicaties of andere omstandigheden. Vanuit een begripvolle en respectvolle houding zoeken we naar passende ondersteuning tijdens jouw kraamtijd.

Beschikbaarheid

Voltijd gediplomeerd kraamverzorgende

Indeling uren: in overleg

Assistentie voor bevalling: 24/7 bereikbaar

Werkgebied: regio Veluwe en een gedeelte van Flevoland

Reviews

“Ella is echt een topper!”

Wij hebben de kraamperiode als zeer prettig ervaren.
Ela is een zeer behulpzame en professionele kraamverzorgster.

Direct nadat wij thuis kwamen met ons kindje stond Ella al klaar om ons te assisteren. Ella is helder en duidelijk in de communicatie en begeleidt je de eerste dagen zoals je mag verwachten.

Ook kun je duidelijk merken dat er zeer veel ervaring aanwezig is en dat brengt rust. Ella is echt een topper!

Liefs Astrid, Bjorn & Lou

“Hulp, gezelligheid en professionaliteit”

Wat hadden wij het getroffen met onze kraamverzorgster Ella!

Een week lang heeft zij ons zo ontzettend fijn geholpen. En wauw, wat deed ze veel voor ons. Onwijs dankbaar voor de hulp, gezelligheid en professionaliteit.

Onze oudste dochter Loua heeft er die week een grote vriendin bij gekregen haha! Zo leuk en lief hoe jij onze oudste dochter overal bij betrok, Loua is helemaal weg van je!

De week kraamzorg is voorbij gevlogen… We kijken er met een verwarmd hart naar terug! Dank, Dank, Dank !!!!

“Een zorgeloze en fijne kraamweek”

Lieve Ella,

Enorm bedankt voor de goede zorg.
Je bent nu al 2 maal bij ons wezen kramen.
Wij hebben dit zo fijn ervaren.
De kinderen zijn helemaal weg van je.
Dankzij jou heb ik een zorgeloze en fijne kraamweek gehad.

Nogmaals bedankt en een dikke knuffel van ons!